SALÁM CACCIATORE D.O.P. GR.200 PEDRAZZOLI


Salami cacciatore je malá klobása, která se tradičně nosí v pytlích lovců v severní Itálii. Připravené hlavně s chudými vepřovými a kousky tvrdého tuku, poté se přidá sůl, pepřový prášek a zrna, stejně jako trochu česneku, zrání trvá nejméně 21 dní. Salám cacciatore je tak chutný, že v roce 2001 získal uznání chráněného označení původu: i salamini italiani alla Cacciatora. Můžete si ho vychutnat jako aperitiv, nebo jakmile se objeví malý hlad, doporučujeme odstranit kůži a vychutnat si ji na tenké plátky s dobrým čerstvým chlebem.

Váha cca 160g — cena za ks

Cena: 170 Kč (vč. 15% DPH)
Cena bez DPH: 147.83 Kč

Doprava: Z důvodu velikosti, váhy a především vzdálenosti dodání, je každá doprava řešena individuálně.
Vyplňte náš poptávkový formulář s adresou dodání a obratem Vám bude na email zaslána cena dopravy do zadaného místa.
This site is registered on wpml.org as a development site.