Salám a sopresse jsou hlavními správci gastronomické tradice, zejména regionu Veneto. Maso je nejkvalitnější, vybrané z těžkého a 100% italského vepřového masa. Zpracování se řídí pravidly minulosti, pečlivě respektuje starodávné recepty a postupy a klobásy podrobuje koření v rozmezí 2 až 4 měsíců při konstantní teplotě a vlhkosti a na místech, která znovu vytvářejí environmentální charakteristiky sklepů z minulosti.
Nelze objednat poštou, pouze osobní převzetí. Nutno objednat minimálně dva pracovní dny předem! Zavolejte a zjistěte dostupnost, případně zašlete poptávku.
Objednávky telefonicky na 777 808 151 nebo e-mailem na aacom@aacom.cz
Zboží je vždy čerstvě zavezeno na den Vaší objednávky.
U zboží, kde je váha orientační, uveďte, prosím, požadovanou váhu. Cena je počítána dle skutečné váhy.